Waarom PromoPromo website bezoeken

Het jaar 2014 markeerde het begin van PromoPromo’s reis als ‘s werelds eerste online folderplatform. Je kunt de meest recente folders snel terugvinden op de website. De PromoPromo app blijft de reclame-app met de reclamefolders die het meest gezien worden.

Waarom PromoPromo website bezoeken

Elke dag uploadt PromoPromo nieuwe folders, brochures en posters naar hun website, die allemaal de nieuwste uitverkoop en speciale aanbiedingen van bekende winkeliers in België bevatten. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van de mooiste aanbiedingen, koopjes, kortingen, dagdeals, opruimingsacties, promoties en uitverkoop die worden aangeboden bij Action, Carrefour, Kwantum, Lidl, Aldi, Albert Heijn, Kruidvat, Cora, Zeeman, Makro, en Colruyt, maar ook bij elke andere winkelier.

Bovendien heb je de hele tijd de officiële folder van je kruidenier, drogisterij of woonwinkel in je hand, zodat je nooit een promotie of aanbieding mist. Je houdt meer tijd over voor andere activiteiten en zult meer geld bespaard hebben. We beginnen vaak met je de meest recente folders en aanbiedingen voor te schotelen. Vaak nog voor de winkel zijn deuren werkelijk opent. Bovendien suggereren we je met folders die niet in je brievenbus bezorgd worden.

Uiterst praktisch, en het beste is dat je niets hoeft te betalen! Kijk je alleen op je PC of mobiele toestel door je favoriete folders? Na het inloggen op deze website krijgen gebruikers de mogelijkheid om snel hun eigen favorietenlijsten samen te stellen. Daarna krijg je de mogelijkheid te kiezen of je al dan niet een melding wilt krijgen wanneer een van je favoriete mappen online komt.

Folders van Action

Action is een snel groeiende internationale budgethandel met verkooppunten in verschillende Europese landen, o.a. België, Nederland en Luxemburg. De wekelijkse Action folder bevat een grote verscheidenheid aan producten die tegen sterk gereduceerde prijzen verkocht worden. Op woensdag van elke week is er een gloednieuwe Actie folder met gloednieuwe aanbiedingen die online te vinden zijn. Dankzij de Actiemap, waarin alle nieuwste en voordeligst geprijsde producten staan, mis je nooit meer een aanbieding. Vooral goederen die geen levensmiddelen zijn. Je kunt altijd door de meest recente Action folders bladeren in onze gratis app.

Verkooppunten van Action in België

Action is een groot winkelbedrijf dat in heel Europa meer dan 2000 vestigingen heeft. In 2005 werd België het eerste land buiten Nederland waar Action voor de organisatie een vestiging vestigde. Na nog eens 13 jaar heeft Vlaanderen het aantal van 86 winkels bereikt, terwijl Wallonië het aantal van 64 winkels heeft bereikt. Waar precies zijn alle Belgische winkels te vinden?

Wil je weten waar de Action winkel is die het dichtst bij jou in de buurt is? Gebruik de PromoPromo app; op deze pagina kun je je postcode of de naam van de stad of het gehucht waar je woont invoeren; na het Action Boekje ontdek je een routekaart en de locatie van het filiaal dat voor jou het handigst is. Het is in elk geval een uitstekend gemak! Populaire Action winkels in België zijn Antwerpen, Brussel, Brugge, Geel, Gent, Leuven, Oostende, Aarlen, Asse, Aarschot, Andenne, Aubel, Anderlues en Arendonk. De vestiging Albert 1 laan 295 in Nieuwpoort herbergt de meest uitgebreide Action winkel van België. De nieuwe winkel, ongeveer 900 vierkante meter groot, biedt een gevarieerd assortiment goederen aan de mensen die in Nieuwpoort en de omliggende gebieden wonen.

Fans van de Action

Action is een bekend merk, en zelfs een groep mensen noemt zich “Action fans” die hun eigen Facebook pagina hebben. Hoewel Action het moederbedrijf is van talloze bekende A-merken zoals Adidas, Philips, Coca-Cola, Dove, Sandisk, Pedigree, Whiskas, Blizzard, M&M’s, en Philips, heeft het bedrijf ook eigen productnamen zoals Sublime, Blinq, Spectrum, en Werckmann. De door Action geëxploiteerde winkels voeren een gevarieerd assortiment goederen. Een winkel die alles verkoopt, van eten en drinken tot spelletjes en accessoires daarvoor, maar ook doe-het-zelf materialen, kantoorartikelen, kleding en accessoires voor videospelletjes. Altijd aanwezig is een mooie reclamefolder van Action. De meest recente aanbiedingen worden wekelijks aan de pagina toegevoegd. Bovendien worden voortdurend nieuwe producten aan de selectie toegevoegd.

Action en PromoPromo.be werken samen aan dit project

We krijgen de meest recente folders en wekelijkse acties en promoties rechtstreeks van Action aangeleverd. Door onze vruchtbare samenwerking met Action kunnen we de toegewijde gebruikers van de PromoPromo app voortdurend toegang geven tot alle nieuwste aanbiedingen. Je kunt de digitale reclamefolder van Action lezen op onze website of onze app voor mobiele toestellen. Op deze manier draag je bij aan de verbetering van het milieu!

Bron: PromoPromo