Uitgaan in Rotterdam

Rotterdam is een van de meest ondergewaardeerde steden van Nederland en Europa. Het staat vaak in de schaduw van Amsterdam, maar er zijn veel interessante bezienswaardigheden te zien.

De Kubuswoningen, de unieke Markthal en zelfs het indrukwekkende Rotterdam Centraal Station zijn bezienswaardigheden. Daarnaast kun je ook een korte trip maken naar het prachtige Delfshaven.

Deze 3-daagse Rotterdam-route laat je weten welke plaatsen je moet bezoeken en waar je moet verblijven tijdens een bezoek aan de stad.

Rotterdam stond nooit op mijn radar als het ging om plaatsen om te bezoeken in Nederland. Ik was al twee keer eerder in het land geweest, maar had nooit de moeite genomen om Rotterdam te bezoeken.

Nou, toen ik dat deed, was ik aangenaam verrast. Ik kreeg van een paar vrienden te horen dat het niet zo’n geweldige stad was. Maar ik dacht dat het goed was.

rotterdam haven

Het is een zeer moderne stad door het bombardement op Rotterdam dat de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoestte. De gebouwen zijn strak en glanzend, terwijl er een of twee overblijfselen zijn van het middeleeuwse verleden.

WITTE DE WITHSTRAAT

Als je voor het meest levendige deel van Rotterdam bent, dan is de Witte de Withstraat de place to be.

Ik verbleef in een hostel in deze straat tijdens mijn tijd in Rotterdam en het was een leuke plek om te zijn. Er zijn meerdere bars en restaurants in de buurt en u zult geen moeite hebben om iets te doen te vinden.

De straat komt ‘s avonds tot leven en het is een geweldige plek om je te vestigen als je wilt profiteren van het Rotterdamse nachtleven.

De Witte de Withstraat is misschien wel de levendigste straat van Rotterdam. Het is een plek waar je moet uitchecken tijdens je verblijf in de stad.

Nadat je je wandeltocht hebt voltooid, is het een geweldige plek om te eten en een hapje te eten. Er zijn hier tal van cafés en restaurants, waarvan vele uitstekend eten serveren.

Mocht u later op de dag terug willen komen, dan zult u merken dat de straat vol bedrijvigheid is. Bars zijn hier in overvloed en naarmate de dag langer wordt, komt de Witte de Withstraat tot leven.

Dag en nacht de straat op gaan is een goed idee. Overdag is het rustiger en kun je de schoonheid ervan waarderen en genieten van je omgeving. Terwijl het ‘s nachts een bijenkorf van activiteit, felle lichten en bruisende energie is die je moet ervaren!

Bron: Taxi Bestellen Rotterdam