Le design scandinave

Scandinavisch design evolueert voortdurend, zo hoort het ook te zijn. Sommige recente trends passen heel goed in traditioneel Scandinavisch design – zoals het gebruik van verweerd leer, canvas of Scandinavische poster – dit zijn allemaal stilistische keuzes uit een Scandinavische context en samengevoegd met andere stijlen, zoals Japanse en bohemienstijlen. 

Andere ontwerpen omvatten het betreden van nieuw terrein met gedurfde kleuren, moderne heroplevingen van oude klassiekers zoals Scandinavische schilderijen met intensere kleurencombinaties dan die traditioneel gezien in Scandinavië! 

Le design scandinave

Een inrichting in Scandinavische stijl in de slaapkamer, zoals een schapenvacht als bedkleed is het belangrijkste accessoire om een ​​ruimte naar wens te creëren. Het doel is nu om karakter en een bijzondere sfeer te geven aan je kamer! 

U kunt ideeën vinden over textiel het goede gevoel geeft en dat de kleuren niet te fel zijn. Scandinavische decoratieve stijl in de woonkamerIdeaal voor de woonkamer, de Scandinavische stijl zal een gastvrije en familiale sfeer creëren. Eenvoudig te implementeren, wordt het vooral gekenmerkt door een hoogwaardige designbank met gemakkelijk toegankelijke kussens en comfort zoals kussens en tapijten. 

Hier is alles wat u moet weten om deze look in uw hele huis te omarmen. Bron van dit artikel is Décoration Murale Scandinave van het bedrijf tableau scandinave