een Duits horloge-solide, eenvoudig ontwerp

Het weer is nu erg warm. Het is een slechter jaar dan vorig jaar, omdat het veel minder verzekeraars is.

Ik wil naar het buitenland gaan, wat ik al heb gepland voordat Corona er is, en ik wil dat het een warme vakantieplaats is en dat de dag van Barth snel komt. Zoals velen van jullie zullen doen, begon 2020 met veel verwachtingen, maar het was een te moeilijk jaar voor mij.

Dit jaar, als je met dezelfde geest uitgaat om Corona te verslaan, draag je een masker en vraag me om een ​​continue aandacht voor persoonlijke hygiëne!In het nabijgelegen Japan, een outfit, reist door veel steden zonder maskers, duizenden

Ze hebben contact gehad met de staat en ze hebben uiteindelijk een positieve uitspraak.

Ik hoop dat je een grote straf krijgt en je wakker maakt over hoe groot de golflengte is door het immorele gedrag van een persoon. Er zijn tegenwoordig onzin-drama-evenementen in ons land op het nieuws.

Ik wil alleen het nieuws zien. Na de vakantie, terug naar het dagelijks leven, iedereen in je buurt. Het item dat ik vandaag wil voorstellen is het ego van het Duitse horlogemerk en het volgende generatie populaire merk van klassieke wake, Glashte Original, Senato Panorama

Het is een stichtend model van Moonfaze! Ik denk dat het een merk is dat een merk heeft dat een zeer modern, maar ook een luxe beeld heeft dat de Duitsers een goed ontwerpgerichte, stijlvolle geest geeft!Het product dat ik heb gekocht, is een 레플리카 perfect klassiek product.

De collectie van ducsenato heeft de eerste regel in 1999.

De laatste verzameling die ik heb gepubliceerd voordat ik werd overgenomen door de kruidachtige swatch-bedrijven, is een model dat ik heb gekocht, is een staalkoker, een heldere gloeilampenpolis.

Het maximaliseerde de klassiekers. De grootte van de koffer is gemaakt van een diameter van 39 mm! De schaal is gemonteerd met een zeer gematteerde, indrukwekkende witte tonnen toets!Hands en indexen zijn een eenvoudige Blue Great Guard Hands, die kenmerkend is voor het merk Glashte,

Alleen in de kruidachtige cijfertypen. Aan het einde van het vroege schuifhands is een Glashte-logo-detail. Tien uur is een luxe munface-functie. Hieronder is het logo van Glashte Original geprint!

Het lijkt erop dat Logo echt goed is met het product, en het is een index die om vier uur in de dia’s wordt verkleind en een panorama-datingraam wordt groot. Een stijlvolle, praktische keuzeconfiguratie die je echt aanmoedigt met de Unique Classic Watch van de mannen

Het is een kruipend product! De krullen zijn gemaakt van wit, zilver en zwart. Persoonlijk lijkt White het meest cool met klassieke watch. Het is misschien wel de meest redelijke keuze voor mannen die van hun gebruikelijke shirtlooks of paklooks genieten.

De backcase kan de beweging van 18 k zware gouddrotters observeren via een ceruback, met het originele logo van Glashte in de rotoromzetting in een gefigureerde vorm. Verwijder gemakkelijk en verwijder leerschade door de debuckle aan de lederen band te minimaliseren

Gebouwd om te kunnen zweven

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다