Het is niet buiten de drinkcultuur.

Vorige maand werd een man in de veertig die vermist werd in de Mo Song-winkel in Incheon vermoord en gedumpt door de correspondent A. De heer A. was naar verluidt tegen de beschuldigingen van de politie, hoewel hij ruzie had gemaakt over de kwestie van de drankprijs.

Het centrale politiebureau van Incheon zei gisteren dat hij A in de midden dertig had gearresteerd voor moord en doodslag. A wordt beschuldigd van het doden van B in een songju-winkel in Shinpo-dong, Jung-gu, in Incheon, die hij rond 2 uur ‘s ochtends op 22 oktober uitvoerde en vervolgens het lichaam achterliet.

B werd vermist nadat hij de songjunk had gevonden met een bekende C op 21 september om 19.30 uur. en op 26 september, vijf dagen later, meldde de vader van B aan de politie: “De zoon die is vertrokken, is niet thuis.”

De politie heeft de 강남풀싸롱 A-verdachte op basis van de resultaten van de sonde en de CC-tv’s van de politie in het onderzoek onderzocht. De arrestatiebevelen die vervolgens door de rechtbank werden uitgevaardigd, werden om 8:30 uur op de dag doorgebracht en werden om 8:30 uur in de woning gearresteerd.

De heer C, die op de dag van de verdwijning van de heer B naar de winkel van het lied ging, zei: “Mr. B zei dat hij meer in de taverne zou spelen en hij kwam als eerste naar buiten.””Mr.B. kwam net na 2 uur ‘s ochtends uit de buurt van de drankprijs,” zei A.C.

De politie werkt aan een zoektocht in de haven van Incheon, Songdo-dong, Yonsoo-gu, om het lichaam van B te vinden. De politie controleerde de overdracht van voertuigen van A en schatte dat het een belangrijke organische locatie was. “We zullen een specifiek onderzoek doen naar de zaak op basis van het onderzoek naar A en de gegevens die we hebben in beslag genomen,” zei een politiefunctionaris.

Het Jeju Marine Police Office redde de 36-jarige Chinese man A, die dronken was in de buurt van Yongtam, Yongtham, 1-dong, Jeju, op 11 september, ongedeerd en overhandigde de multiva die hij zelf had ontwikkeld op de Jeju-zee-reddingszone.

Volgens het Jeju Marine Police Office op 12 december, om 10:38 uur, ontving een man met een mes in de stroomafwaartse balustrade van Yongdam, 1 in Jeju, een man die een video-uitzending doet, een melding dat hij waarschijnlijk in de zee zal vallen. De Jeju Hai-Gyeonggi-squadron arriveerde om 10:43 uur op de grond en bevestigde de A-val in de stroomafwaartse wateren van de rivier.

De Jeju-zee werd om 10:49 uur veilig over land gebracht met behulp van reddingsapparatuur zoals multiba, die door de reddingsteams zelf werd ontwikkeld.

Multiva zal dit jaar deelnemen aan het National Republication Lindsay met zijn eigen uitrusting om mensen te helpen ontsnappen met hun eigen energie door het gebruik van niet-kennis van reddingsapparatuur voor het publiek.

Volgens Jeju werd het wapen dat A had niet afzonderlijk gevonden en deed geen beroep op speciale trauma’s of ongemak, dus om 10:55 uur nam hij de rekruut over aan de centrale zone in de buurt.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다